2012 m. liepos 4 d., trečiadienis

Vacys vs Obuolys


Skubių darbų sąrašiuke nugulė tokie dalykai kaip:
1. Pasiruošti medžiagą norvegų k. zubrinimui;
2. Susitvarkyti savo kompą.
Tai paskutines beveik tris dienas (tiek pat, kiek ir tvarkiausi su gripu ar peršalimu) dariausi korteles su norvegiškais žodžiais, ruošiausi, mokiausi. Taip nesidraskiau nuo pirmo kurso, kai algebros neišlaikiau ir ambicija sukilo. Na, kol kas motyvacija tebežydi, ambicijos karštos, kad net garuoja, žiūrėsiu, kaip toliau liepsnosiu.
O šiandien nusprendžiau susėsti su savo senuoju ištikimu laptopu Vaciuku. Jokios knopkių kombinacijos nepadėjo- kaip neranda operacinės, taip...
Nu tada pasiėmiau peilį, galvoju, atsuksiu šriūbus, gal kokios plasmasės ir vielos atsijungę. Bet nėjo atsukti! Tai atsirakus vieną kampą pakrapščiau ten, kur man atrodė, kad dera krapštyt, ir vėl pabandžiau. Na, bent jau per F2 knopkę kažkoks ten meniu pasirodė. Iš kurio paaiškėjo, kad Vacio tik vėstantys palaikai ant mano keliukų begulį. Nu jau tikrai, ketvirto kieto disko tikrai jau nebekeisiu, suskis nesikeikiant!
Emocinis momentas Aliui išlietas, kurio išvada: viskas, velniop langus ir vacius, iš ryto eisiu obuolių apžiūrėt, ką ten priderėjo per paskutinius metus.
Viskas eina iš rikiuotės, ir būtinai pas vikingus. Kamon.

Kartais norisi persiinstaliuoti gyvenimą. Viskas taip švariai gražiai būtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą