2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Rudenis

Atostoga atėjo ir praėjo. Oj ti buvo gerai...
O dabar- trumpų naujienų.
Pradėjau lankyti intensyvius norvegų kursus (savęs edukavimas man ne kaip einasi, vis tik..). Penkis kartus per savaitę po tris valandas leidžiuosi edukuojama tų, kurie tam gimę.
Vikings, su kuriuo kartais išeinam palaipiot, dirba laipiojimo salėj. Jie ieškojo žmogaus naujam sezonui. Pasiūlė man. Sutikau. Tai dabar kartą per savaitę užsivelku žalią liemenę ir lipu sukabinti šniūrų. Paskui visiems darau narystės korteles (naujas sezonas..) ir stebiu, kad mamytės teisingai užraišiotų mazgus ir laikytų šniūrus, nenuleistų savo vaikučių ant galvos.
Darbas- tas pats. Tik dar pradėsiu ir bare dirbti. Ir vėl :)
Reiks namie su švede tik norvegiškai kalbėt.
Nusipirkau bilietus. Per Lietuvą prasuksiu 15-17 dienomis. Suplanuoti teks valandomis. 15 dieną- link Burkienu, 16-perlėkti savą rajoną. Vilnius nutiks 17 dieną, ciela popietė, dėl asmeninių meetų ant alaus, arbatos, gilių kavos ar pietų VIETOJ- kreiptis per feisbuką, vakarą būt baisiai smagu praleist su ex-sugyventinių ir firminio anų laikų patiekalo draugija, o 18-tą pakilsiu savaitei į Barseloną (lipti ant ŠILTŲ uolų, nusiplauti nugaros Viduržemio jūroj, ir valgyti šviežio batono 5:00am ant kepyklos laiptų pakeliui namo). Palakstyti su vespa :D Pasigauti savo neįvykusio šiltojo sezono. Trijų mėnesių lietaus prie +13'C neužskaitau kaip vasaros. Eksaited!!!

Kas toliau mano planuose? Iš karto pasakau, kad planų nebeturiu. Idėjų- daug, bet konkrečių planų- vėl nebe, nes kaip visada, atsitinka kas nors, kas pasuka planus į kitą vagą. Le Avenure!!

O jei pasakoti apie norvegišką atostogą, tai reiks trijų dienų rašymo. Kada nors, kai neturėsiu ką veikti (turbūt niekada..)- aprašysiu.
Santrauka- beveik six-pack'as susiformavo nuo juoko, buvo labai daug krioklių, fjordų, aukščio, ėjimo, kopimo, adrenalino ir.. Wing suit base jumperių :D Nuoru dabar ir aš... Gal pavasarį.. pradėti nuo parašiutizmo..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą