2012 m. lapkričio 15 d., ketvirtadienis

Žiurkės ratukas

Kasdienybe užsiknisti labai paprasta, ką aš šiuo metu ir darau. Ypač, jei yra gerai išvystytas gebėjimas inkšti ir savęs gailėti. Fakts, kaip pas vieną žmogų skaičiaukad inkščiu ir savęs gailiuosi daaaaug ilgiau, nei užtruktų atsisėsti ir padaryti "TĄ BAISIAI DIDELĮ DARBĄ" ar paimti ir  išmokti "TĄ DAUG  DAUG <not> MEDŽIAGOS" , ar išsiversti "TĄ BAISIAI SUDĖTINGĄ TEKSTĄ <penkis sakinius>. Kad tik pavyvieti. Iš savigailos prisėdu ir iš eilės tris tv show serijas po 45min pažiūriu. Juk aš vargšė, reikia save pradžiuginti. Bežiūrint praalkstu. Kas, kad gaminti nemėgstu. Juk TUOJ TUOJ eisiu MUOKYNTIS, reikia energijos, tai imu gamint maistą. Visą valandą. Paskui tą maistą reikia suvalgyti. Kokią nors nesąmonę bežiūrint/beskaitant. Op! Dabar jau reikia MUOKYNTIS. Tik į feisbuko žinutes reikia atrašyti. Rašinėju valandą, gi svarbūs reikalai, o jei dar kas kokį video įmeta. Cha! Nagi žiūrėk tu man, jau ir į darbą reikia.

Vo teip ir praeina net visa savaitė besiruošiant MUOKYNTIS. Visai kaip univero laikais. Kai dieniniam baigiau "neakivaizdiniu" bakalaurą. Tai gal jau eisiu MUOKYNTIS. Bet o tačiau, šitą reikia papostinti. Šešta valanda artėja, reiks eit į laipiojimo salę. Bet aš praalkus. kwyyyku kwyyyku kwyyyku... Ratukas sėkmingai sukasi. Mano mažė sesė turėjo žiurkiuką. Naktim, kad nekwykintų jis savo ratuko, tarp špykių įkišdavo pieštuką. Reiks man savo ratukui pieštuką susirasti. Didelįįįįįį.

Vakar pravėrus darbe duris, mane pasitiko smagus kolegos niūniavimas. Stovi su skerdiko peiliu, šmotuoja mėsytę ir niūniuoja: "...Rudolph the Red-Nosed Reindeer...Had a very shiny nose...". Klausiu: "linksminies?" Sako: "Aha, atnaujinsim meniu- gavom elnienos. Kalėdos artėja!  ...Rudolph the Red-Nosed Reindeer...Had a very shiny nose..."




3 komentarai:

  1. man tavęs irgi labai gaila.
    tavo garbei da biški nesimokysiu, pažiūrėsiu kokius walking dead :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki visi mano žiūrovai. Mano vardas Bobas Scottas iš JK, labai džiaugiuosi, kad pasidalinau šiais puikiais liudijimais apie puikų vyrą, vardu Dr Ibinoba. Geriausias dalykas, kuris kada nors nutiko mano gyvenime, yra tai, kaip laimėjau milijonų eurų loterijos didžiulį prizą. Esu žmogus, kuris tiki, kad vieną dieną laimėsiu loterijoje. pagaliau mano svajonės išsipildė, kai parašiau žinutę daktarui Ibinobai per WhatsApp. Pasakiau jam, kad man reikia loterijos numerių. Išleidau tiek daug pinigų bilietui, kad įsitikinčiau, jog laimėsiu, bet niekada nežinojau, kad laimėti buvo taip lengva iki tos dienos, kai turėjau omenyje burtų ratuką internete, apie kurį tiek daug žmonių kalbėjo, kad jis puikiai moka burti loterijoje. , todėl nusprendžiu pabandyti. Susisiekiau su šiuo puikiu žmogumi, vardu daktaras Ibinoba, jis padarė burtą ir davė man loterijos laimėjimo numerius. Patikėkite manimi, kai baigėsi burtai, aš buvau tarp laimingųjų. Aš laimėjau 2 milijonus svarų. Dr Ibinoba tikrai esate geriausias, su šiuo puikiu žmogumi, vardu Dr Ibinoba, galite laimėti milijonus pinigų per loteriją. Labai džiaugiuosi, kad sutikau šį puikų žmogų, būsiu amžinai jums dėkingas, P. Dr Ibinoba. Siųskite jam žinutes, kad gautumėte savo loterijos laimėjimo numerius DABAR, o „WhatsApp“ už jūsų pagalbą +2348085240869 jis taip pat gali atlikti kitus darbus, pvz.
    1 Susigrąžinkite buvusįjį (santuokos problemos sprendimas)
    2 diabeto gydymas
    3 skamba ausis
    4 Herpes gydymas
    5 Fibromos gydymas
    6 ŽPV gydymas
    7 ŽIV gydymas
    8 Vėžio gydymas
    9 nėštumo vaistažolių preparatai
    10 prostatos padidėjimas
    11 Hepatitas B
    12 turtų burtai
    13 varpos padidėjimas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinuosi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ibinoba gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mes su šeima vėl laimingai gyvename kartu.. Viskas dėka daktarės Ibinobos. Jei jums reikia ekstrasenso, galinčio burti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Tai jo „WhatsApp“: +2348085240869

    AtsakytiPanaikinti