2012 m. kovo 29 d., ketvirtadienis

Laisvadieniavimas

Šiandie su gėlininku nubirbėm palaipioti. Su jo motoroliku.
Turiu pripažinti, kad po graikinių mėnesių (šimtas metų..saloj birbdavom smagiai- ten gi bevek nėra eismo, bet kelias dienas Atėnuose su graiku benardant buvo momentų, kai maniau išvemsiu širdį jam per petį- jis Atėnų centre tarp mašinų landydavo nejausdamas realių gabaritų- porą kartų keliuku kaliau į mašinų dureles, o kartą su ranka kliuvau per veidroduką) su motorolikais neteko niekur birbti. O ir tas randas ant kojos, kurį gavau keturiolikos pirmąkart gyvenime apžergus birbynę ir įsirovus į pirmą doresnį ąnžūla-Lakštingalinėj, beje ... Mane žavi dviračiai moto, bet iki šiol sukaupta patirtis turi negatyvo :)
Tai šiandieninė kelionė davė daugiau adrenalino, nei pora suliptų trasikių. 
Turėjau šalmą, tokį ankštą, klaustrofobinį. O akių niekas nedengė. Švilpėm palmėm apsodinta autostrada, ašarom nulaisčiau asfaltą, vėjas laisvai taršė blankstienas, šnervės plazdėjo nevaržomai, o liežuvis plakėsi į skruostus (trūko oro nuo per daug oro, tai reikėjo kvėpuot išsižiojus...).
Buvo karšta diena, prie uolų net vėjas neužpučia, o trasos- tiesiai saulėkaitoj. Išsivyniojom šniūrus, pralipom kelis maršrutus, gėlininkas dar pasidraskė ant vienos įdomesnės trasos ir pradėjom pakuotis. Kiek pačilinę saulėj pasukom žemyn.
Grįžinėjom vakare. Spoksojau į šone rausvame saulėlydyje paskendusį Monserrat kalnyną, švilpėm palmėm apsodinta autostrada..ašarom nulaisčiau asfaltą, vėjas ir vėl laisvai taršė blankstienas, šnervės plazdėjo nevaržomai, o liežuvis plakėsi į skruostus (nes iš nuovargio nebesusičiaupiau...). Atvėso.
Gerai ta slidininko kūrtkė, neperpučiama.

Šiek tiek degtelėjau saulutėj. Traktoristus-bronze atspalviu. Nes su T-shirts.

Nesusilaikiau nepafotkinusi. Slidininko kūrtkės, klaustrofobiško šalmo <degalinės WC plytelių>, suliptų uolų ir laiptų :D

4 komentarai:

  1. Juk kūrtkė visai nieko, ane? Kodėl man toliau siūlo koksą naktį grįžtant namo? Plaukai išplauti, kelnės išlygintos, kūrtkė slidininko... Lygtai padori nuobodi pilietė atrodau..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visai normali ta tavo striukė! Žvilgsnis gal nevaržomas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. jo :) gal akytės labai klaidžioja, tai ir siūlo ...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aha, suku ratais, išsiimu, pažongliruoju.

    AtsakytiPanaikinti