2012 m. kovo 24 d., šeštadienis

Kolumbo takais

Atradau savo ameriką.
Šiame amžiuj, kai, nežinant kokio žodžio reikšmės, o suabejojus, ar ieškomas baras- už šito kampo, išsitraukiamas tapšnoklis, o feisbuke profilius kuria net dviejų mėnesių beibiams,- aš sugebėjau nežinoti, kas yra spotify. Tyrai sąžiningai. Matydavau, kad feisbuke kažkas kažką ką tik paklausė on spotify, ir vis pagalvodavau- baisiai čia kam įdomu. Ir tada gėlininkas vieną dieną grojo gerų gabalų iš savo laptopo virtuvėj. Sakau- kokie afigiet pas tave iTunes, juodas langas! Jis pasimetęs šyptelėjo- um..čia spotify, žinai juk? Aišku, kad nežinau!!! Bet užtai dabar turiu. Ir kokios muzikinės prerijos atsivėrė!!!!! Wild wild! Šalia grojamo atlikėjo išmeta dar sąrašiuką kitų, kurie groja panašų stiliuką. Tai dabar miegu spotify'juje :D Bet turbūt tik aš kaip kokia bukutė tiek metų apie tokį gėrį nežinojau..


5 komentarai:

  1. Boooh!!

    Spotify is available in the following countries:

    Finland
    France
    Norway
    Netherlands
    Spain
    Sweden
    United Kingdom
    United States

    Va kodėl mums tai Kolumbiškas reikalas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, tai aš Italijoj jo nesiklausiau tuomet. Tik čia, UK :}

    AtsakytiPanaikinti
  3. Linai, geras pointas, bet pernai darbe muziką grodavo iš to pačio spotify, tik aš maniau, kad ten iTunes (?!), ir labiau nesigilinau. Galų gale pas vikingus irgi visi tuo naudojasi. Puf. Bet gaila, kad į LT neužvežė šito importinio gėrio.

    AtsakytiPanaikinti
  4. o aš parsisiunčiau, prisiregistravau, o gi žiū, man parašo, kai tik spotify atsiras in your country, Poland, we will notify you, tai iškart išinstaliavau :D

    AtsakytiPanaikinti