2012 m. gegužės 22 d., antradienis

Paskutinės savaitės epas

Buvom Madride. Pagaliau nusišlemščiau ir aš iki ten. Atvykus iš Barselonos jautėmės kaip giriniai, atvažiavę į BIG CITY. Beveik kaip iš rajono apsipirkti į miestą. Gi Barsė- visiškas hipynas, o Madridas- su klase: baruose fauna su marškiniais, kostiumais, suknelėm ir pan, o Barselonoj...žmonės su sportbatukais, būna kartais ir po triusikais ar treningais..

Tiek ėdus nebuvau nuo užpraeitų Kalėdų. Šlemštėmės turbūt per pusę Madrido taperijų ir visur būtinai turėjau kažką paragauti, nes tai labai.tipiška.madride. Ir klaros klaros klaros...
Kas yra taperija? Kažkas tarp baro ir restorano, tokia stovimoji, kur geri ir užkandžiauji stovėdamas. Dažniausiai dar būna YPATINGAI sausakimša ir visi valgydami šiukšles meta tiesiai ant žemės. Nežinau kodėl, bet kai su sese žiemą šlemštėmės per San Sebastianą, stovimąsias aplenkdavom. Blogas sprendimas, nes savotiškai žavu. Ypač šiukšlių dalis- sukramtai vynuogę, o kauliuką- unt žeeeemes, yeeee!! Throw it on the groooooound!! O žmonių kiekis toks, kad nesuprantu, kaip savo syvų neištaškę mes ten valgydavom. Jausmas de javu- iš Baltupių į centrą su 10 apie 18val. Kviepuoji kažkam į kaklą, uostai kieno tai pažastį, o kai bandai atsikąsti savo duonikės- palaižai kažkam ausį.
Madridas buvo GERAI.







Ole!
O dabar... Pakuotis daiktus... Palikt butą... Apsidovanojimai vieni kitiems... Paskutiniai naktiniai pasimaudymai.. Kambarys pilnas smėlio.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą