2012 m. gegužės 25 d., penktadienis

Pisinys ties Vieviu

Vakar per idiotišką traukinių tvarkaraštį ir dar idiotiškesnį mano neapsižiūrėjimą iš Vilniaus kračiausi paskutiniu autobusu į Kauną. Pradėjom kultūringai bendrauti beigi keistis gyvenimo išmintim su mano bendrasėdyne, kuri , pasirodo, beesanti odontologė, kai staiga išgirdom riksmus prie autiko tūliko.
Statistinis nusigėręs 50metis inteligentas (su marškiniais gi) riejosi su vairuotoju, kol galiausiai viskas peraugo į jo vieno ištisą baubimą:
"Atrakynkit tualieeta! Keliaiviai tūri tiaisę į tualieeta!! Atrakykit bliaaat, mes gi Europos sąjungoj!!! Negalima taip elgtis su žmanėm!!! Atrakykit tualieeta bliat sakiaaaau!!! Aš žynau savo tiaises!!"
Vairuotojas atrakino, pasirėkavęs aišku, inteligentas nuėjo pamyžt. Staiga su trenksmu atsilapoja plastmasinės tūliko durys ir inteligentas herojaus veidu išžengia su riksmu: "Žmanės, dabar visi galit ait į tualietą! Tualietas atrakytas!!". Tada dar nuvarė prie vairuotojo kažką aiškindamas apie Europos sąjungos piliečių teisę pamyžt autobuse ir tada jie susimušė.
Kaune inteligento laukė mentų varaniokas. O aš čia (Kaune) jaučiuos kaip kokiam pagramanty- šaligatviai iš žvyro, hahahah!
Už valandos- in kaimiali in kaimuku!! Su Jaru po Pūko!

1 komentaras: