2012 m. gegužės 14 d., pirmadienis

Balioninis trileris II

8:30 Atsisėdu stotelėj šalia motorūlikų parkingo. Laukiu.
9:00 Žmonės vaikšto, pažiūri į motorūliką su šešiais balionais, pažvengia. Savininkas nesirodo.
9:10 Šalta. Na ir kas kad +22, Man šalta, noriu kavos. Einu į kitą kelio pusę į kavinę.
9:15 Įsitaisau lauke ant kėdės. Gatvę nuo kavinės atskiria aukšta gyvatvorė. Per tarpus stebiu veiksmą anapus gatvės.
9:17 Pradedu siurbti kavytę ir vynioju kruasantą. Už nugaros prie kito staliuko kažkokie 'statybininkai' apšnekinėja mano šikną. Jei blondinė, dar nereiškia, kad nekalbu ispaniškai.
9:20 Visa gatvė tuščia, bet BŪTINAI ten, per kur aš stebiu balioninį motorūliką, kažkoks diedas atsivaro savo mikruškę ir priparkuoja. Nieko nebesimato.Per jėgą sukišu kruasantą, susikratau kavą ir bėgu susimokėti.
9:30 Nuo mano pasirodymo nuvažiavo gal jau šeši Nr.39 busikai. Vėl sėdžiu stotelėj. Nieks neateina ir neketina apžergt motoruliko.
10:00 Parkinge beliko tik 2 moto. Praeiviai vis dar pažvengia iš balionuoto moco.
10:50 Kings of Leon užkniso. Vos ne tris valandas. Ir man šalta. Išeinu namo siusdama. Kaip čia taip, imti ir niekur nevažiuoti tokią (pirmadienio) dieną???!

Pasiutimas (ir muzikinės gaidos) padiktavo keršto planą. 99...red..balloons... Bus colorful.. Bet for sure..99....
Ką tik suplanavau naktinio chuliganizmo aktą. 4am bus 99 balionai. Su vienos personos pagalba pūsim ir rišim vietoj. Ir dar ką tik užprašiau, kad bendrininkas kompaktą su atatynkama daina iškeptų. Dovanų. Chuliganizmo objektui, kad ir kas jis bebūtų.

Mane asmeniškai tokie dundukai kaip aš.. užp*stų.
Einu į balkoną. Pafilmuosiu su aiPuodu, kaip pirmam aukšte už didelių langų TAI CHI daro, hehehe!

4 komentarai:

  1. Žvėriškas planelis :D Tik žinai, dabar gali būti atvirkščias variantas: lyg tarp kitko iš už laikraščio kampo būsi stebima, kad ir 4am :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai nesuklysk, po nainty nain (ne)red baliūūns daugiau nei vieno neberišiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. ..o tuo metu, kitoje gatvės pusėje, nuo 8.30, moco savininkas laukė tavęs, kol ateisi savo paliktų balionų patikrinti. gal net kokią elektros srovę prijungęs buvo, kad per nagus gautum:) ir irgi taip pat šalta jam buvo. ir gal net iš nuobodulio su kokiu draugeliu tavo šikną apšnekinėjo! sėkmingai iššvaistei pusę savo ir pusę jo dienos.

    bet šiaip tai tu mano herojus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žinai, aš nuo rytojaus 120% bedarbė, tai pas mane laiko dah*jaaa :D Pabūsiu bent balioninė heroja! Bet motorūliką gali pradėt statyti už poros kvartalų...

    AtsakytiPanaikinti